Safeland – app för grannsamverkan

På årsmötet beslutades att vi i föreningen ska pröva en mobil-app för bättre samverkan mot brott i området. Ni kommer få ett separat e-postmeddelande om att installera mobil-appen ”Safeland”. I e-postmeddelandet finns även en video om hur appen används.

För att appen ska fungera som tänkt krävs att de flesta som bor i området laddar ner appen till sin telefon. Att ladda ner appen är gratis och den finns både för Android och iPhone.

I appen har vi skapat en grupp som heter heter ”Anneboda villaförening”. Man kan få aviseringar om allt som händer i närheten, men om man bara vill ha aviseringar från vår ”grupp” ska du gå in på Mer -> Inställningar -> ”Aviseringar”(iPhone) / ”Notiser” (Android) -> klicka där bort ”Nya händelser i området” (iPhone) / ”Nya händelser i närheten” (Android).

Vill du veta mer om Safeland kan du kolla på en film på länken nedan: https://youtu.be/Kpcf8P_zBB

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *